Bu Blogda Ara

30 Ağustos 2011

Tavuk Kanadı

24 adet tavuk kanadı
* 4 diş sarımsak
* 8 çorba kaşığı soya sosu
* 2 çorba kaşığı bal (koyu kıvamda olmamalı)
* 1 çorba kaşığı sıvı yağ
* 8-10 çorba kaşığı et suyu
* 1 tatlı kaşığı karabiber
* Sarımsağı soyup et suyu, karabiber, soya sosu, bal ve yağla karıştırın.
* Tavuk kanatlarını iyice temizleyin.
* Hazırladığınız marinatı bir fırça yardımıyla kanatların üzerine sürün ve üstünü kapatıp bir gece boyunca buzdolabında bekletin.
* Kanatları yağlı alüminyum folyoya sarın ve mangalda 15 dakika pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder