- Yarım kilo kadar taze fasulye
- 2 Adet tavuk göğüs bonfile gibi
- 4 Yemek kaşığı margarin yağı
- 100 gr mantar
- 2 Adet sivri biber
- 2 Adet taze soğan
- 2 Yemek kaşığı soya sosu
- 1 Yemek kaşığı süzme bal
- Biraz Tuz
- Çok Az karabiber
- Fasulyeleri ayıklayıp, yıkayın ve suyunu süzüp, Birkaç parçaya kesin.
- Taze soğanları ayıklayıp, yıkadıktan sonra ince ince doğrayalım.
- Biberleri temizleyip, iri doğrayın.
- Mantarları yıkayıp 3-4 parçaya bölün.
- Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde keselim.
- Soya sosunu ilave edip, yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
- Margarini tencerede eritip taze soğan, sivribiber, mantar ve taze fasulyeler biraz diri kalacak şekilde pişirin.
- Tavuk eti, tuz, karabiber ve balı ilave edip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
- Yemeğimiz Sıcak Olarak Servis Edebiliriz Afiyet Olsun..
Bu Blogda Ara
23 Ağustos 2011
Tavuklu Türlü Yemeği
Etiketler:
Tavuk yemeği,
tavuklu türlü yemeği tavuklu türlü tarifi,
türlü
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder